RaadzaalIn verband met Pinksteren vinden de commissievergaderingen deze week plaats op dinsdagavond 21 mei in plaats van op de gebruikelijke maandagavond. Altijd al eens een kijkje bij zo’n vergadering willen nemen? Dan bent u van harte welkom om de vergaderingen te volgen vanaf de publieke tribune.

Op deze dinsdag vergaderen de raadscommissies Plenair, Stad en Samenleving. De commissie Plenair begint om 19.30 uur in de raadzaal van het Stadhuis-Forum en om 20.00 uur starten de commissies Stad (in de raadzaal) en Samenleving (in de commissiezaal).

De onderwerpen die deze avond worden besproken kunt u vinden onder ‘Agenda’s en raadsinformatie’ op de website raad.zoetermeer.nl

Heeft u een vraag of een suggestie? Dan kunt u tijdens de vergaderingen gebruik maken van uw spreekrecht. Aanmelden voor dit spreekrecht kan tot op de dag van de vergadering uiterlijk tot 12.00 uur via het aanmeldformulier op dezelfde website, onder ‘Denk & doe mee- inspreken’.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-