snowworld2Het college van burgemeester en wethouders gaat de gemeenteraad voorstellen  om mee te werken aan de uitbreiding van SnowWorld met een verlenging van de derde baan onder dezelfde randvoorwaarden die voor de uitbreiding met een vierde baan golden.

Deze randvoorwaarden houden in dat alle kosten in het Buytenpark die voortvloeien uit de uitbreiding voor rekening zullen komen van SnowWorld, het verlies aan natuur onder de uitbreiding gecompenseerd zal worden in of nabij het Buytenpark.

De VVD staat positief tegenover zo’n voorstel van het college. VVD-raadslid Jan Willem Schotel: “Een bedrijf als SnowWorld moet haar producten van tijd tot tijd vernieuwen. Zonder regelmatige innovatie is er geen toekomst op lange termijn. De verlenging van de derde baan lijkt een prima stuk vernieuwing. Goed voor SnowWorld en ook goed voor Zoetermeer. SnowWorld is gezichtsbepalend voor onze stad en zal met deze vernieuwing veel werk blijven bieden aan jonge mensen.”.

Besluitvorming in de raad moet zorgvuldig plaatsvinden. De VVD hoopt dat het ook snel kan, zodat SnowWorld in deze economisch lastige tijden verder kan.

 

Kijk voor meer Politiek nieuws: Politiek nieuws

-advertenties-

-goede doel-