scroogeDe Kerstmusical Scrooge behoeft eigenlijk geen verdere uitleg, iedereen kent wel de vrek, verbitterd tot op het bot en zonder vriendschap of liefde in zijn leven. De cast van Greg en Baud neemt het publiek mee in het aloude verhaal van de vrek die tot inkeer komt.

Ook dit jaar slaat Scrooge de uitnodiging van zijn neef Fred af om bij hem kerstavond door te brengen. En geeft hij zijn medewerker Bob alleen een vrije dag met kerst, op voorwaarde dat hij de volgende dag extra vroeg begint.

Eenmaal alleen thuis, verschijnt de geest van zijn overleden zakenpartner Marley, die Scrooge waarschuwt voor de gevolgen van zijn hebzucht en egoïsme. Die nacht wordt Scrooge bezocht door drie geesten: die van het verleden, het heden en de toekomst. Zij confronteren hem met wie hij was, wie hij nu is, en wat er gebeurt als hij zo doorgaat. Is het te laat, of komt hij nog tot inkeer?

Dompel jezelf in kerstsferen en geniet van dit aloude kerstverhaal met spel zang en dans, vakkundig in een hedendaags jasje gestoken. De musical wordt opgevoerd in het Picasso Lyceum, Paletsingel 38c in Rokkeveen, op 23, 26 en 29 december en 5, 6 en 7 januari 2024. Kaarten, € 17,50, verkrijgbaar via: https://www.greg-baud.nl/index.php/scrooge-tickets.html

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-