Ronde van DriemanspolderVoor de derde keer wordt op 2 juni aanstaande de Ronde van de Driemanspolder gehouden. Een laagdrempelig en gezellig hardloop- en wandelevenement in de mooie gelijknamige polder.  De opbrengst is ook deze editie voor het Maja Anjohuis. Het Nationaal Fonds tegen Kanker verdubbelt dat bedrag.

De online voor-inschrijving voor dit jaarlijkse evenement duurt tot en met 23 mei en is goedkoper dan de (online) na-inschrijving. Voor de na-inschrijving van het hardlopen zijn er een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar. Kinderen (t/m 13 jaar) kunnen bij het hardlopen worden ingeschreven voor afstanden van 1 of 2 kilometer. Volwassenen hebben de keuze voor afstanden van 6, 12 of 18 kilometer. Wandelaars kunnen zich inschrijven voor mooie tochten van 3, 8 of 15 kilometer.

Impuls evenement

De organisatie heeft besloten dat het evenement in het vervolg op de eerste zondag van juni zal worden gehouden. Ook zullen er kwalitatieve verbeteringen worden doorgevoerd. Zo is er bij het hardlopen met ingang van de komende editie op 2 juni een officiƫle tijdregistratie (chip/tijdmat) en hebben de parkoersen de juiste lengte.


Het evenement heeft inmiddels een goede naam opgebouwd. Naast een groeiend aantal deelnemers weten sponsoren, toeschouwers en vrijwilligers steeds vaker de weg te vinden naar de locatie vanwaar het evenement plaatsvindt, camping de Drie Morgen. Desondanks is de organisatie voor de komende edities op zoek naar nieuwe sponsoren en vrijwilligers. GeĆÆnteresseerden kunnen contact opnemen via het e-mailadresDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor alle informatie en inschrijven: www.rondevandedriemanspolder.nl

Foto: Gerard van Warmerdam.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-