20181228 3756Woonhart Zoetermeer trakteert aan het eind van het jaar zijn klanten op heerlijke lekkernijen. Van 27 tot en met 30 december staan er elke dag lekkere traktaties klaar voor de bezoekers van het woonwinkelcentrum.

Op 27 december verwelkomt het Woonhart iedereen met hartverwarmende traktatie: gratis wafels en dampende chocomelk staan klaar om de klanten te verwennen. Op 28 december krijgen de bezoekers een lekker warme kop soep en op 29 en 30 december serveert het Woonhart oliebollen, als smaakvolle afsluiting van het jaar.

Een warm welkom dus voor de bezoekers, waarna men ruim de tijd heeft om gezellig te shoppen. Het parkeren in de parkeergarage is de eerste twee uur gratis.

Winkelen op Tweede Kerstdag

Ook op Tweede Kerstdag is het Woonhart geopend voor gezellig Kerstshoppen. De meeste winkels zijn dan geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-