20230907 40578

Teyfik Ozger en Jeroen van Mastrigt


In het Woonhart opende deze week een nieuwe winkel: Meubel-sale en Keukensale. De combiwinkel in het overdekte winkelcentrum Woonhart Zoetermeer aan Coppeliaschouw 32 is eigendom van franchisenemers Jeroen van Mastrigt en Teyfik Ozger.


20230907 40575Het duo startte eerder in Delft een Keukenstunter, maar deze zaak ging in vlammen op na een grote brand in een nabijgelegen pand. De nieuwe combiwinkel in Zoetermeer is 1600 vierkante meter groot.
Van Mastrigt en Ozger hebben een lange geschiedenis samen. Ze werkten tien jaar geleden al samen in de keukenbranche. “Ik heb Teyfik destijds een beetje onder mijn hoede genomen en het vak geleerd”, zegt Van Mastrigt. “Wij zijn een goed duo.”
De combiwinkel biedt een combinatie van keukens en meubels, maar ook van outlet en assortimentsproducten. Jeroen: “Zo hebben we klanten in elk budget iets moois te bieden. Binnenkort zijn we nóg completer, dan is ook de afdeling vloeren helemaal af!”

Het pand aan de Coppeliaschouw 32 in Zoetermeer is de afgelopen maanden flink verbouwd. Onder meer het plafond, de vloer en de lichtinstallatie werden vernieuwd. Van Mastrigt: “Het meest trots ben ik op de combinatie van een woon- en keukenwinkel in één pand. Je kunt bij ons terecht voor de gehele benedenverdieping van je huis. De winkel bestaat uit twee verdiepingen. En omdat we het belangrijk vinden dat iedereen naar de eerste verdieping kan hebben we een lift in de winkel geplaatst. Zo kunnen ook mensen die iets minder mobiel zijn of een kinderwagen bij zich hebben het assortiment voor in de woonkamer bekijken.”

-advertenties-

-goede doel-