vijverpop2Honderden Zoetermeerders genoten weer volop van fijne muziek en lekker eten en drinken op het Vijverpop Festival aan het Nicolaasplein dit weekend. De zon liet zich regelmatig zien en zorgde voor een gezellige sfeer op het gratis toegankelijke festival.

Vijverpop startte zes jaar geleden in Driemanspolder, bij Winkelcentrum Vijverhoek. Al na een paar edities groeide het festival uit zijn jasje op deze locatie en werd verder feest gevierd bij een andere vijver, de Dobbe aan het Nicolaasplein. Organisator Etienne Bakker, ook bekend als DJ Eddy Coconut, kijkt terug op een geslaagd weekend: "We zijn blij dat we dit festival nog steeds gratis voor het publiek kunnen organiseren. Je bent dan natuurlijk wel afhankelijk van de opbrengst van de horeca, maar we hebben geluk gehad met veel mooi weer dit jaar."

 vijverpop  vijverpop3


De eerste dag van het festival werd op zaterdag afgesloten door een spetterend optreden van de populaire band VUIG, waarna op zondag weer verder gefeest werd met zangeres Cherish en The Rebound.

Foto's: Jeroen Stahlecker en foto en video: Leon Koppenol

ozio_gallery_nano

-advertenties-

-goede doel-