live opt terrasZondag 13 augustus organiseert JJ Music House voor de 7e zondag op rij live optredens onder de naam Summer Music Gigs. Op het sfeervolle terras biedt het programma een ruime diversiteit met optredens van Linda van de Linden en het duo Key-tar.

Linda van de Linden

Tijdens haar Cocoon sessions zingt en speelt Linda verhalen in de vorm van bekende covers en eigen liedjes. Verhalen over helden en de liefde, over gemis en acceptatie. Verhalen van Clapton, Melissa Etheridge, Danny Vera en van haarzelf en alleen op haar eigen manier.

KEY-TAR

dik 209x300Het duo met Dick en Henk is een mooie spin-off waarbij de heren in alle eenvoud van de toetsen en de gitaar nummers van Sandycoast, John Legend, Lionel Richie, maar ook David Bowie en Prince ten gehore zullen brengen.

Wil jij ook deze zomerse live optredens bijwonen? Vanaf 14.30 uur is het terras open, de optredens beginnen om 15.00 uur (bij slecht weer vinden de optredens binnen plaats). JJ Music House is te vinden in het Van Tuyllpark te Zoetermeer en bereikbaar met OV, lijn 4. Voor meer info www.jjmusichouse.nl 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-