HoutwerkplaatsDe Piëzo Ambachtenwerkplaats beschikt over een volledig uitgeruste houtwerkplaats en in die houtwerkplaats kunnen inwoners van Zoetermeer onder begeleiding van vrijwilligers diverse workshops houtbewerken volgen. Daarnaast werken de vrijwilligers van Piëzo ook in opdracht.

Zo hebben zij al diverse straten blij gemaakt met mini-bibliotheekjes, restaurants voorzien van op maat gemaakte dienbladen en mens en dier blij gemaakt met vogelhuisjes en egelhuisjes. Ook het vervaardigen van bijvoorbeeld houten tafels en bankjes behoort tot de mogelijkheden.

Wil je dat de vrijwilligers van de houtwerkplaats ook voor jou aan een persoonlijke opdracht werken? Neem dan contact op met Milou van Loenen, sociaal cultureel werker bij Stichting Piëzo via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06‑11715238. Zij kan je ook meer informatie geven over het volgen van workshops en over andere mogelijkheden binnen de Piëzo Ambachtenwerkplaats.

De Ambachtenwerkplaats is gevestigd aan de Teldersrode 25 (winkelcentrum Buytenwegh) en geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. De activiteiten in de houtwerkplaats maken onderdeel uit van de diensten die Piëzo uitvoert voor inZet.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-