oberonIn de laatste week van de zomervakantie, 18, 19 en 20 augustus, zijn de elfen van koning Oberon weer in het Buytenpark. Het programma van Oberon bestaat in 2023 uit o.a. meer theaterwandelingen, een paardenshow, een vogelshow en de interactieve speurtocht Quest voor kinderen.

Drie dagen lang vervaagt de grens tussen de wereld van de elfen en de mensen. In het Buytenpark Zoetermeer kun je op bezoek bij de elfen van koning Oberon en koningin Titania. Ze nemen je mee naar hun elfendorp Belanore, waar je kennis maakt met hun ruiters, hun jagers, hun handwerkslieden en natuurlijk hun muzikanten. Je kan Oberon zowel overdag als in de avond bezoeken, of beide met een combiticket.



Speurtocht door het Buytenpark

Een speciale interactieve speurtocht door de wereld van de elfen voor kinderen vanaf 5 jaar. Aan de hand van de speciale Quest-schatkaart maak je een spannende speurtocht door de heuvels van het Buytenpark. Hier kan je allerlei elfen tegenkomen die je meer kunnen leren over het overleven in de natuur, hoe je met draken moet omgaan en natuurlijk hoe je er voor kunt zorgen dat het altijd mooi weer is. Wie alle elfen vindt en goed met ze kan onderhandelen, krijgt als beloning zelf elfenoren en wordt zo een elf in het rijk van koning Oberon.

 

Praktische informatie

Oberon is te bezoeken op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2023 in het Buytenpark Zoetermeer. Op vrijdag 18 augustus is alleen het avondprogramma beschikbaar. Op zaterdag 19 en zondag 20 augustus is het volledige programma beschikbaar.
Het elfendorp opent om op zaterdag 19 en zondag 20 augustus om 12:00 uur en sluit aan het einde van de wandeling. De activiteiten in het dorp stoppen om 17.30 uur.
Oberon is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. De avondwandeling Oberons Magische Avond is vanwege het tijdstip, de lengte en de inhoud geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Er zijn dagprogramma-tickets (€ 17,50), tickets voor de avondwandeling (€ 17,50) en combitickets (€ 28), alsmede voor kinderen dagtickets (€ 7,50) en combitickets (€ 25). De tickets zijn te reserveren via https://www.buytenpark.nl/

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-