Onder de naam Summer Music Gigs organiseert JJ Music House in de zomermaanden iedere zondagmiddag live optredens op het sfeervolle terras. Zondag 6 augustus staan vanaf 15.00 uur 2 optredens op het programma: Tee Bee Brown en GIGS.

Tee Bee Brown is de podium identiteit van Singer/Songwriter Teus de Bruin uit Papendrecht. Bezeten van muziek in het algemeen en de Blues in het bijzonder ging hij op latere leeftijd gitaar spelen. Uitgedaagd door zijn gitaar leraar schreef hij zijn eerste song, en vanaf dat moment was er geen houden meer aan. Na jaren zijn nummers elektrisch ten gehore gebracht te hebben in verschillende bands begon de akoestische gitaar steeds meer zijn voorkeur te krijgen. Met de formatie : Tee Bee Brown & Friends kregen de nummers een unplugged jasje en werden in eigen beheer ook een paar Engelstalige CDs uitgebracht. 

De meeste nummers hebben een autobiografisch karakter en worden dan ook met anekdotes aan elkaar gepraat. De  CD 'Blues & Ballades in Je Moerstaal' kwam uit in 2018 en er wordt al hard gewerkt aan een opvolger.

 

gigsGIGS

GIGS bestaat uit 4 multi-instrumentalisten, die ook op het gebied van meerstemmige zang hun mannetje staan. De leden van de band hebben ieder voor zich jarenlange ervaring opgedaan in diverse muziekstijlen. Deze verschillende muzikale achtergronden leveren binnen GIGS een verrassende combinatie op van onder andere Ierse Folk en Country & Bluegrass, Pop, Rock & Roll en Westcoast. De gebruikte akoestische instrumenten verlenen aan het repertoire een eigen karakteristiek en markant geluid. Kortom, pure muziek, ongekunsteld, smaakvol en enthousiast vertolkt en op een aangenaam geluidsvolume.

 

Wil je ook deze gezellige muzikale middag bijwonen? Vanaf 14.30 uur is het terras open, de optredens beginnen om 15.00 uur, entree € 5,-.

JJ Music House is te vinden in het Van Tuyllpark te Zoetermeer en bereikbaar met OV, lijn 4. Voor meer info www.jjmusichouse.nl 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-