rastaplas2Het Rastaplas festival 2023 start dit jaar op vrijdag 14 juli. De kaarten met campingplaatsen zijn al uitverkocht, maar er zijn nog kaarten beschikbaar voor liefhebbers van de betere reggae klanken.

Het festival wordt, zoals elk jaar, gehouden aan het prachtige Noord-AA strand in Zoetermeer. Mensen van alle leeftijden, culturele en achtergronden komen ieder jaar terug om de positieve reggae vibes van Rastaplas festival te ervaren. 

Op de Line up staan dit jaar artiesten als Twinkle Brothers, Manudigital, Eazzup, Linval Thompson, Marcus Gad and Tribe en Anthony John and Dreadless.

Op Rastaplas festival is er lekker eten uit veel verschillende culturen te vinden, van vegan tot pannenkoek & suikerspin tot BBQ. Eten en drinken worden afgerekend met muntjes. Contant geld is niet toegestaan op het festival.

Op Rastaplas festival zijn er heel veel verschillende activiteiten voor kinderen zoals springkussens en het bouwen van speelgoed uit gerecyclede materialen. Bij de workshop Repair Kids kunnen zij onderzoeken hoe apparaten in elkaar zitten door ze onder begeleiding te slopen. Het is de bedoeling dat de kinderen met de restanten kunst maken, om te laten zien dat echt helemaal niets hoeft te worden weggegooid. Ze mogen altijd wat ze hebben gemaakt meenemen naar huis. Rastaplas festival is gratis voor kinderen onder de 12 jaar, onder begeleiding van een volwassene.

Kaarten voor het festival zijn hier te krijgen: https://www.rastaplasfestival.nl/tickets/

-advertenties-

-goede doel-