DSC00921D66 Zoetermeer heeft de huidige fractievoorzitter Robin Paalvast gekozen als lijsttrekker voor de partij in de komende gemeenteraadsverkiezingen begin volgend jaar. “De leden hebben mij het vertrouwen gegeven om ons D66 geluid te laten horen”, aldus Robin Paalvast, “en wij gaan een stevige campagne voeren met D66 punten waarin Zoetermeerders zich goed kunnen herkennen.”

De leden van de D66 afdeling konden kiezen uit vier kandidaten.  Naast Robin Paalvast waren ook de gemeenteraadsleden Cora Huijbens en Chantal Kouwenberg kandidaat. Oud-notaris Pim van Riet was de vierde kandidaat. De meeste voorkeurstemmen gingen uiteindelijk naar Robin Paalvast die daarmee is gekozen als ‘gezicht van de partij’. De lijsttrekker is tevens de eerste naam op de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. Na de zomervakantie wordt gestemd voor de andere plaatsen op de D66 kandidatenlijst. Bij de afgelopen verkiezingen behaalde D66 vijf raadszetels.

Robin Paalvast is als geboren en getogen Zoetermeerder ook een bekend gezicht in de D66 partij. Sinds bijna vier jaar fractievoorzitter en inmiddels bijna twaalf jaar raadslid. Hij was daarvoor actief binnen het bestuur van D66 Zoetermeer en de Jonge Democraten, de jongerenorganisatie van D66. Robin Paalvast is in het dagelijks leven werkzaam als strategisch adviseur en heeft een gezin met vier jonge kinderen.

foto: copyright foto-flex

-advertenties-

-goede doel-