IMG 3189

Ome Ton met Robert voor de vele schilderijen

KC De Entree in Meerzicht had met kerst een wenskerstboom van ruim 5 meter hoog neergezet in de hal van de school. Alle leerlingen mochten een wens in een kerstbal doen en in deze boom hangen. Inmiddels zijn er al verschillende wensen vervuld.


IMG 3194Zo zijn er inmiddels 2 kleuters op school ‘getrouwd’, was er een echte frietkraam tijdens het zomerfeest en is de brandweer langs geweest met de brandweerwagen.
Maandag 3 juli kwam de wens van Robert uit groep 8 uit. De oom van Robert heeft de afgelopen jaren heel veel schilderijen gemaakt en de wens van Robert was dat er een echte expositie voor zijn schilderijen zou komen. De opbrengst van de schilderijen zou gaan naar een goed doel. De gymzaal was omgetoverd in een echte expositieruimte voor de schilderijen van Ome Ton. Alle leerlingen en ouders mochten langskomen en bieden op de verschillende kleurrijke schilderijen. Door Robert is de wens uitgekomen, zijn een heleboel mensen blij geworden van de schilderijen en werd Ome Ton in het zonnetje gezet.
Er is een mooi bedrag opgehaald, welke is geschonken aan de ouderraad van de school, die dit weer zal gebruiken voor leuke activiteiten voor de leerlingen.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-