teckeldagZaterdag 6 mei organiseert ’t Dierenparadijs van 10:00 tot 16:00 voor de 10e keer de Nederlandse dag van de teckel in Zoetermeer. De organisatie hoopt met deze jubileumeditie een record aantal van meer dan 1000 teckels naar de Zoetermeerse Dorpsstraat te krijgen.


De teckeldag is bij teckelbezitters vanuit heel Europa bekend, naast bezoekers vanuit heel Nederland komen er steeds meer bezoekers uit België, Duitsland, Engeland en zelfs vanuit Oostenrijk en Spanje weten ze de Teckeldag in Zoetermeer te vinden.

Wat is er zoal op de teckeldag te doen?

                Er is een grote teckelbraderie, natuurlijk niet om teckels te verkopen, maar alles wat je voor de teckel zelf kan kopen of iets waar een teckel op staat voor de baasjes is bij de kramen te vinden. Teckels kunnen met hun vriendjes spelen op de teckelspeelplaats, hun behendigheid laten zien op de stormbaan, samen met hun personeel deelnemen aan de teckelpicknick en alle teckelmodelletjes kunnen op de foto.
Om 11:00 en 13:00 uur kunnen de teckelbaasjes deelnemen aan de lezing; jij als teckelmanager komt hier alles te weten hoe je kleine ongemakken bij je teckel op een positieve manier kan voorkomen.
Het hoogtepunt van deze dag is ieder jaar de groepsfoto, deze zal dit jaar om 12 uur gemaakt worden bij het openluchttheater achter het CKC.

De teckeldag is ook erg leuk om te bezoeken als je zelf geen teckel hebt, je zal je ogen uitkijken met al die verschillende kleuren, haarsoorten en maten teckels.

Inschrijven

Inschrijven voor de Teckeldag kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zet hierin je eigen voor- en achternaam, de naam van je teckel(s) en woonplaats. Als je ingeschreven bent kan je tijdens de Nederlandse dag van de teckel één goed gevulde goodiebag met o.a. het teckelmagazine ophalen.
Inschrijven kost €5,- Na het aanmelden krijg je nog een mail met de verdere informatie over de Nederlandse dag van de teckel.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

 

-advertenties-

-goede doel-