2023 05 02 Lunchen in de boomgaard fotoDe Hof van Seghwaert organiseert vanaf dinsdag 2 mei elke week een zomerlunch in de perenboomgaard, waarbij iedereen van harte welkomis. De lunch is van 12.30 tot 13.30 uur en bestaat uit verse zelfgemaakte soep met zo mogelijk groenten uit de eigen tuin, een broodje en een glaasje vruchtensap.

Kosten zijn € 4,00 per persoon (voor mensen met een Zoetermeerpas € 2,00 euro per persoon). Opgeven is niet nodig, je kan gewoon aanschuiven, maar kom wel op tijd, want er is plek voor 15 personen.
De Hof van Seghwaert is een gezellige wijktuin in een prachtige groene boomgaard midden in de wijk Seghwaert. Vrijwilligers onderhouden de bomen en organiseren activiteiten voor bewoners in Zoetermeer. Deze zomer ben je elke dinsdag welkom voor de zomerlunch.
Ook op andere momenten ben je welkom voor een kopje koffie of thee, bezoek aan de stiltetuin of het struweel, geniet van de dieren of loop even langs de winkel met allemaal eigengemaakte producten. Voor de kinderen is een groot deel van de perenboomgaard ingericht als kinderspeelplaats. Vrijwilligers zijn altijd bereid om informatie over de perenboomgaard te geven.

De perenboomgaard ligt aan de parkeerplaats nabij Gaardedreef 169 in de wijk Seghwaert en slechts op 2 minuten lopen vanaf Randstadrailstation Seghwaert. Voor wandelaars en fietsers is de boomgaard ook vanaf de Zegwaartseweg te bereiken. Verzoek om de fietsen in de fietsenrekken bij de ingang aan de Gaardedreef of de Zegwaartseweg neer te zetten! Meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-