aggregaatPartij Democratie voor Zoetermeer roept stadsgenoten op om kleine noodaggregaten voor stroomvoorziening te doneren voor de Oekraïense stad Zhytomyr. Grote energievoorzieningen worden steeds aangevallen door de Russen. Kleine units zijn moeilijker te traceren door de vijandelijke aanvallen.

Oproep

De noodaggregaten zullen in eerste instantie gaan naar ziekenhuizen in Zhytomyr (lijkt op Zoetermeer) en andere essentiële onderdelen van de energie-infrastructuur die blijvend moeten worden voorzien van elektriciteit om te kunnen blijven draaien. Een aantal ondernemingen in en buiten Zoetermeer werkten hier al aan mee, maar stadsgenoten die een aggregaat beschikbaar willen stellen, kunnen contact opnemen met PDvZ via de fractievoorzitter Rene Haak (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). “Wij laten de aggregaten ophalen en regelen de rest”’, aldus PDvZ-fractievoorzitter Rene Haak. De Stichting Humanitarian Resources International Foundation (HRIF) regelt de distributie ter plaatse.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-