Vrijbuiters tijdens hikeHet gevoel van een festival, maar dan in poppodium Boerderij. Op zaterdag 4 maart staat het Teenage Kicks festival op het programma van de concertzaal. De headliner van het festival is de Haagse electro-sensatie Prins S. & De Geit met de charismatische frontman Scott Beekhuizen  (alias Prins S.). 

Tijdens het indoor Teenage Kicks festival spelen jonge muzikanten die te zien waren op grote landelijke festivals als Eurosonic  en Lowlands. De programmeur van Poppodium Boerderij heeft in overleg met o.a. MOJO, de grootste concertpromotor van Nederland, een programma met klinkende namen samengesteld. Prins S. & De Geit, Nonchelange, Linde Schöne en Meis betreden het podium. Jonge dj’s uit de koker van de Zoetermeerse muziekschool MusicSoulHouse vullen het programma aan.

Prins S. & de Geit speelde afgelopen zomerfestivals als Appelpop en Lowlands compleet plat. De groep werd uitgeroepen tot 3FM Talent en was finalist van 3voor12 Song van het Jaar. Met hun unieke mix van experimentele Nederlandstalige pop,  hiphop en elektronische muziek zette dit Haagse trio onlangs hét showcase festival Eurosonic Noorderslag op zijn kop. Nonchelange combineert indie, pop en rap. Hij reflecteert de harde realiteit van het leven op een luchtige manier.  Nonchelange was eerder te zien op festivals als Paaspop en Into The Woods. Linde Schöne werd als eerste vrouw getekend bij het hiphop-label Noah’s Ark en stond steevast tussen de best-of-lijsten op festivals als Eurosonic Noorderslag, Paaspop  en Lowlands. Meis is het project van Aysha de Groot, de kleindochter van Boudewijn de Groot. Muziek is haar dus met de paplepel ingegoten. Meis, ook bekend als achtergrondzangeres bij Eefje de Visser, is rauw, direct, donker en dromerig. 

Grote festivals worden gekenmerkt door hoge ticketprijzen. Jongeren moeten hier vaak maanden voor sparen. Teenage Kicks is echter te bezoeken voor het laagdrempelige tarief van 17,50 euro. Dit is inclusief twee consumpties. Op deze manier hoopt Poppodium Boerderij het festival, dat mede mogelijk gemaakt wordt door de gemeente Zoetermeer, voor zoveel mogelijk jongeren toegankelijk te maken. Voor meer info ga je naar poppodiumboerderij.nl/teenagekicks

Zaterdag 4 maart - Poppodium Boerderij Zoetermeer 

Zaal open 18:00 - Aanvang 19:00 

Entree €17,50 incl. 2 drankjes

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-