promo 02Afgelopen zaterdag was de fractie van de Lijst Hilbrand Nawijn (LHN) te vinden in het Stadshart met een kraam. Hilbrand Nawijn: “We staan hier omdat we benieuwd zijn naar wat de inwoners van Zoetermeer nou het allerbelangrijkste vinden. Natuurlijk hebben we onze eigen speerpunten als lokale politieke partij, maar dat zijn er best veel en we wilden de inwoners de gelegenheid geven aan te geven wat voor hen prioriteit heeft.”

 

De bereidheid onder het publiek was groot. Een flink aantal mensen bleef op het Stadhuisplein staan voor een korte enquête. Gebleken is dat de voorkeur uitgaat naar: 1) respect en verdraagzaamheid, 2) goede zorg en voorzieningen voor ouderen en 3) sterke wijken die veilig en schoon zijn. “Dit wil zeker niet zeggen dat de LHN aan de andere punten, zoals bijvoorbeeld aanpak van stille armoede of sportmogelijkheden voor jong en oud, geen aandacht meer geeft. Wij gaan waar we voor staan en we staan voor een stad waar iedereen zich prettig in voelt, waar genoeg te doen is voor jong en oud en waar de voorzieningen goed zijn. Deze enquête heeft alleen inzicht gegeven in de prioriteiten van de inwoners zelf en daar doen wij het per slot van rekening voor.” aldus Juliette Meurs (fractiesecretaris).

Of de actie in deze vorm vervolg zal krijgen is nog onduidelijk. Dat u de LHN vaker tegen zult komen in de stad (en niet alleen in het Stadshart) is wél zeker. Als u wilt weten waar en wanneer, kunt u meer informatie vinden op de website: www.LijstHilbrandNawijn.nl.

-advertenties-

-goede doel-