Carla BosWoensdag 4 januari a.s. zal het wekelijkse lunchpauzeconcert in de Oude kerk (Dorpstraat 59) te Zoetermeer worden gegeven door Carla Bos (harp) Op het programma staan werken van Kristine Warmhold - “Zwischen den Zeiten” en Musik für die Rauhnächte. Mooie muziek aan het begin van het nieuwe jaar.

Carla Bos studeerde aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Zij is als harpiste werkzaam in binnen- en buitenland, zowel solistisch als in kamermuziekensembles en orkesten. Zij heeft verschillende CD's uitgebracht en bezit een bijzondere collectie harpen.

Sinds 2013 is Carla ook werkzaam als verteller in combinatie met de harp, en heeft ook bij ons in Zoetermeer Vertelconcerten gegeven. Zij studeerde daarvoor aan de Vertel Academie te Utrecht.

Het concert zal starten om 12.45 uur en ongeveer een half uur duren. De concerten worden mede mogelijk gemaakt door Cultuurfonds Zoetermeer, Netwerk Zoetermeer en Gemeente Zoetermeer. De concerten en programma's kunt u ook vinden op de website van de stichting: www.herbergoudekerk.nl

De wekelijkse lunchpauzeconcerten in de Oude Kerk zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op woensdagmiddag tussen 12.45 en 13.15 uur

-advertenties-

-goede doel-