Op 10 januari viert de gemeente Zoetermeer de start van 2023 tijdens de Nieuwjaarsvoorstelling in het Stadstheater. Een groot aantal Zoetermeerse talenten treedt hier op. De voorstelling begint traditiegetrouw om 20.15 uur met een toespraak van burgemeester Michel Bezuijen.

 Nieuwjaarsvoorstelling  Nieuwjaarsvoorstellingmet burgemeester

 

Het feest is voor verschillende generaties, verschillende culturen en verschillende leeftijden. Zangers, dansers en muzikanten nemen het publiek mee op een feestelijke reis door de stad Zoetermeer. Er zijn optredens van onder andere Kees Vermeulen, Irene Lam, Cadenza Clash en Dansis. Het Theaterorkest, onder leiding van Timo Pronk, begeleidt alle talenten. De voorstelling duurt tot ongeveer 21.30 uur. Aansluitend is een openbare receptie waar we elkaar onder het genot van een hapje en drankje kunnen ontmoeten.

Nieuwjaarsvoorstelling2

Bewoners uit Zoetermeer kunnen deze voorstelling gratis bezoeken door vanaf dinsdag 13 december 14:00 uur kaartjes te bestellen via de website van het Stadstheater Zoetermeer. Indien u een rolstoelplaats wenst kunt u contact opnemen met de servicebalie van het Stadstheater. U kunt per persoon maximaal 2 kaarten bestellen en op=op.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-