Niet één maar twee spetterde vuurwerkshow tijdens Oud en Nieuw. Op 31 december start vanaf 19:00 uur een vuurwerkshow voor kinderen en vanaf 23:45 uur is het samen aftellen naar het nieuwe jaar en kan iedereen genieten van een spetterende traditionele vuurwerkshow.

Vuurwerk marktVuurwerkshow voor kinderen 31 december vanaf 19.00 uur

Geniet met het hele gezin van een spectaculaire vuurwerkshow. Dit jaar is er voor het eerst een grote vuurwerkshow voor kinderen. Kom op zaterdag 31 december om 19.00 uur naar de Markt. Er is een presentator en muziek, een jaaroverzicht op videoschermen en een speciaal aftelmoment. De kinderen krijgen een gratis ledstick, zolang de voorraad strekt. Tegen 19.30 uur wordt het vuurwerk afgestoken vanaf het Dobbe-eiland.

Vuurwerkshow 31 december vanaf 23.30 uur

Kom op oudjaarsavond naar de Markt in Zoetermeer om gezamenlijk af te tellen naar het nieuwe jaar en te genieten van een spetterende vuurwerkshow. Voorafgaand aan het aftelmoment zie je op videoschermen het Zoetermeers jaaroverzicht. Het vuurwerk wordt om middernacht afgestoken vanaf het Dobbe-eiland.


Foto: Stefan Drukker

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-