Klassiek079 OosterkerkScratch 2484 0641238 1 HiResMax ArditoKlassiek Zoetermeer heeft al de hele week door de stad heen mooie muzikale evenementen en optredens. Zo was er bijvoorbeeld op woensdagmiddag het traditionele ‘Lunchconcert’ in de Oude Kerk met harp, viool en piano. De afsluiting van het festival is zaterdag met de Oosterkerk Scratch.

Op zaterdagmiddag is het tijd voor hét kenmerkende onderdeel van Klassiek Zoetermeer: de Scratch. Tijdens deze middag komen pakweg 50 deelnemers in de Oosterkerk bij elkaar om een stuk van Vivaldi met elkaar in te studeren ‘from scratch’. Diezelfde avond treedt het koor-voor-één-dag het stuk van Vivaldi op tijdens het Oosterkerk Concert.

Naast het resultaat van de Scratch, zal tijdens deze avond gevuld worden met een optreden van het prachtige Margaretha Consort. Dit concert is gratis toegankelijk en reserveringen zijn niet nodig.

Locatie: Oosterkerk bij Podium 320 aan het Oosterheemplein
Tijd: 19.30-21.30 uur

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-