LunchpauzeconcertWoensdag 30 november zal het wekelijkse lunchpauzeconcert in de Oude kerk (Dorpstraat 59) te Zoetermeer worden gegeven door Ronald de Jong (orgel). Hij zal dan het traditionele Sinterklaasconcert verzorgen, waarbij hij op het Lohman orgel improviseert op bekende Sinterklaasliedjes.

Een zeer toegankelijk programma dus voor grote en kleine kinderen. Het historische Lohman orgel uit 1838 zal op veel verschillende manieren te horen zijn. Dit concert is gratis toegankelijk, bij de uitgang staat een collectebus voor uw vrijwillige bijdrage.

Ronald de Jong studeerde orgel aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en aan het Instituut voor Kerkmuziek in Utrecht, waar hij met hoge cijfers zijn diploma's ontving. Hij is actief als cantor-organist van de Oude Kerk, koordirigent, concertorganist, componist, beeldend kunstenaar en docent voor orgel, klavecimbel en piano. Aanvang van het concert is 12.45 uur.

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-