oh-nw-winkelcentrumBurgemeester Aptroot heeft zich voorgenomen om met alle partijen in de gemeenteraad van Zoetermeer een keer op werkbezoek te gaan. De VVD vindt het belangrijk om de burgers van Zoetermeer daarin een rol te geven.Zaterdag 6 juli brengt de VVD met de burgemeester een werkbezoek aan Oosterheem.

De VVD wil vooraf graag van de inwoners van Oosterheem weten waar ze blij mee zijn in de wijk en waar er verbeteringen mogelijk zijn. Zijn er gevaarlijke plekken of plekken waar men zich onveilig voelt? Is men blij met voorzieningen voor kinderen of het nieuwe winkelcentrum? Of juist niet? Meldt het aan de VVD-fractie van Zoetermeer.

Reacties kan iedereen kwijt op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of op  www.vvdzoetermeer.nl . Maar natuurlijk kan men ook naar een van de fractieleden mailen.

Of nog beter …. Vertel het ze zelf. Komende zaterdag 29 juni rond het middaguur ruimen VVD-fractieleden zwerfvuil rond het Winkelcentrum Oosterheem.

Zaterdagmiddag 6 juli zal de VVD een selectie van de plekken die de bewoners hebben uitgekozen laten zien aan de burgemeester. De inwoners die de plek hebben aangegeven die bezocht gaat worden zijn natuurlijk uitgenodigd daarbij aanwezig te zijn.

-advertenties-

-goede doel-