Open Dag mboRijnland 14nov22Op maandag 14 november vindt de Open Dag plaats van mboRijnland. Iedereen die binnenkort een mbo-opleiding wil gaan volgen is van 16.00 tot 21.00 uur van harte welkom op de locatie in Zoetermeer of een van de andere 11 locaties in de regio.

Bij mboRijnland kun je kiezen uit meer dan 120 opleidingen. Je kunt 5 dagen in de week naar school of direct werken en leren. Ze helpen je een opleiding te kiezen die echt bij je past, alle deuren staan wagenwijd open voor een bezoek. Voorlichters, docenten en studenten staan klaar om alle vragen te beantwoorden, te vertellen over hun ervaringen en je mee te nemen door het gebouw. De Open Dag is een uitgelezen moment om de sfeer te beleven op school.

Kijk

Uiteraard kun je online alvast een kijkje nemen. Veel informatie over de opleidingen kun je via een virtuele tour kunt ontdekken. Per locatie kun je als het ware door de school heen ‘lopen’. Via voorlichtingsvideo’s krijg je te zien en te horen welke opleidingen je op die locatie kunt doen en wat de opleiding precies inhoudt. Kijk op: https://tour.mborijnland.nl/

Ook kun je vooraf via vijf stappen een online studiekeuzehulp volgen, wat je helpt om een keuze te maken voor een opleiding die bij jou past.

Beleef

Mocht na de Open Dag je interesse zijn gewekt, dan kun je je als aankomende student in de weken er na aanmelden voor proefstuderen. Dit vindt plaats op 12, 14 en 16 december, je kunt op deze dagen het onderwijs ervaren tijdens een proefles. De aanmelding voor de Open Dag is gestart, wil je langskomen, ga dan naar de website en schrijf je in. Neem gerust je ouders mee.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-