EVRF ZMK 19S 2Het Zoetermeers Mannenkoor zingt op zaterdag 7 mei speciaal voor Oekraïne. Het benefietconcert zal worden gehouden in de Oosterkerk aan het Oosterheemplein 320, in de wijk Oosterheem en zal ruim een uur duren. De toegang is gratis, maar na het concert wordt een inzameling gehouden voor Oekraïne.

 

Om aanwezige Oekraïners te verrassen heeft het koor het Oekraïens volkslied vierstemmig ingestudeerd. Verder wordt een heel afwisselend en goed in het gehoor liggend programma gepresenteerd met o.a. Nearer my God; Morning has broken; Stay with me till the morning; Sailing; Avond van Boudewijn de Groot; Hallelujah van Leonard Cohen; Take me home; You never walk alone en Auld Lang Syne (met medewerking van het publiek!).
Een bijzonder detail is dat het koor voor het eerst optreedt in het nieuwe koorkostuum.

 

Er hoeven geen kaarten te worden besteld. Daarom is het verstandig om op tijd aanwezig te zijn om te voorkomen dat u geen plekje meer kunt vinden. Het concert in de Oosterkerk start om 14.00 uur.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-