tempImageEEkkapNa twee jaar wachten kon Timeless Events zaterdagavond dan eindelijk de 10de editie van de Nacht van de Hollandse sterren organiseren. Het eerste grote event in de stad zonder corona maatregelen. Bekende artiesten bliezen samen met mee zingende en feestvierende bezoekers, het dak eraf.

Zaterdagavond stroomde het Silverdome al snel vol nadat de deuren open gingen. Het evenement trok niet alleen bezoekers uit Zoetermeer, maar uit heel de regio en daarbuiten. Dat iedereen weer toe was aan een feestje bleek wel uit het enthousiasme van zowel de bezoekers, als zeker ook de artiesten die eindelijk weer het podium op mochten in een vol Silverdome.

 

Huwelijksaanzoek voor Wendy

Veel bezoekers hadden De nacht van de Hollandse sterren uitgekozen om een speciale reden, het vieren van die bijzondere verjaardag, vrijgezellenfeest of zelfs een huwelijkaanzoek op het podium. Raymond had de organisatie gevraagd of hij zijn Wendy op het podium ten huwelijk mocht vragen. Met de smoes dat zij een prijs gewonnen hadden, werd het stel op het podium geroepen door Marc Lapré die op dat moment optrad. Na het stellen van de grote vraag, was de uitbundige JA! van een geëmotioneerde Wendy het signaal voor een groot applaus vanuit de zaal.


Meezing momenten

De Line-up van de avond bestond verder uit Jeroen van der Boom, Mart Hoogkamp, de Lawineboys, John West, de zingende DJ, Peter tempImagerHzAEULa Haye en Mark Verkade. John Medley trad niet alleen op, maar was ook de gastheer van het podium. DJ Jerome vulde de pauzes tussen de artiesten met muziek en nam de bezoekers mee in de sfeer van de avond. De sfeer en de bekende nummers van de artiesten zorgden menigmaal voor een meezingmoment van de bezoekers die zo het Silverdome lieten galmen. Een van de hoogtepunten was Jeroen van der Boom die met het nummer ‘mag ik dan bij jou’ niet alleen iedereen liet meezingen, maar ook zorgde voor een zee aan lichtjes. Uiteraard kon ‘zwemmen in bacardi lemon’ van Mart Hoogkamer niet ontbreken en verlieten mensen dan ook schoor het event aan het eind van de avond. Naast het meezingen liet iedereen zijn dansmoves zien en ontstonden er spontane polonaises, niet alleen vooraan in de zaal, maar ook helemaal achterin en op de tribune. Uitzinnige groepen soms helemaal uitgedost in een bepaald thema, hadden kleine eigen feestjes in het grote geheel.


Geslaagd

Naast de kluisjes waar iedereen zijn spullen kon achterlaten was het Silverdome versierd in de Hollandse kleuren. Meerdere bars verdeeld tempImagepACPULover de ruimte boden een ruim assortiment om uit te kiezen en zorgden voor een snelle doorstroming. De honger kon gestild worden met saté, broodjes hete kip of braadworst. Vooraan aan weerszijden van het podium bevond zich het Vip gedeelte. Met de Vip-kaarten hadden bezoekers een tafel met stoelen, bediening en heerlijke hapjes tot hun beschikking. Met het optreden van de zingende DJ kwam het feest tot een einde. De natte vloer van alle gemorste, drank, de confetti alle lege flessen en glazen vertelden samen het verhaal van een geslaagde 10de editie.

Veiligheidop1, een vaste partner van de organisatie, zorgde niet alleen voor de beveiliging maar, ook voor brandpreventie en een EHBO-post. Ondanks dat de drank rijkelijk vloeide bleven grote incidenten uit en had de EHBO- post en de medewerkers een rustige avond.





Tekst, foto en film: Monica Lausberg, Marja de Laaf en Jerrold Mallee

 

-advertenties-

-goede doel-