2021 Gluren bij de Buren en Struinen in de Tuinen Fotograaf Sabine van Nistelrooij 01Op zondag 3 april veranderen tientallen Zoetermeerse huiskamers en tuinen weer in podia voor het leukste huiskamerfestival van het jaar: Gluren bij de Buren. Dit jaar heeft het festival 54 lokale acts door heel Zoetermeer. De programmering is vanaf nu bekend.

De aanmeldingen voor de nieuwste editie van Gluren bij de Buren kwamen de afgelopen maanden gestaag binnen. Na een in eerste instantie lijkend overschot aan acts, zijn de acts uiteindelijk succesvol gekoppeld aan buurtgenoten die zo gastvrij zijn om haar of zijn huis of tuin beschikbaar te stellen als podium voor een dag. Met maar liefst 54 locaties, is er een grote variatie aan acts. Van muzikanten tot dichters en van theatermakers tot koren. Het programma is  gevarieerd, zo is er is voor iedereen een act die aanspreekt.

Alle acts treden op de dag drie keer een half uur op en hanteren een 'pay what you want'. Dit betekent dat je zelf kiest hoeveel je betaalt voor het optreden. Het is vanaf nu mogelijk om je programma samen te stellen viawww.glurenbijdeburen.nl/zoetermeer. Zo maak je vooraf een wandelroute en kies je naar wie je waar gaat kijken. Het complete en meest actuele programma is altijd te vinden op deze website.

Wanneer: zondag 3 april 2022
Tijd:13:00 - 18:00 uur

Reserveren is niet nodig

Foto: Sabine van Nistelrooy

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-