flight 2Bij JJ music house loopt de agenda met optredende artiesten en bands weer vol. De aankomende tijd staan er diverse optredens gepland. Zaterdag 12 maart start met de band Flight to the Rolling Stones. De Haagse band speelt muziek uit de beginjaren van de Stones met een enkel uitstapje naar latere perioden. 

De band bestaat al zo’n 20 jaar en de 5 bandleden zijn geen onbekenden in de muziek. Peter Vermeij, zang & mondharmonica, staat bekend om zijn 'Jagger'sound. Hij heeft meegezongen in de Stones medley in 'Stars on 45'. John Baltus, een veelzijdige gitarist (o.a. pop,  rock, gipsy jazz), leidt al jaren blues sessies. Gitarist Martin Suijs, afgestudeerd aan het conservatorium, speelt meerdere stijlen en heeft op vele nationale en internationale podia gestaan. Bassist Willem Augustijn neemt regelmatig deel aan muzikale projecten en heeft o.a. gespeeld met grootheden zoals Willem Bieler (Q 65), Anouk en Rinus Gerritsen. Drummer Erik Pronk is in de Haagse scene een bekende sessieleider. Ook hij heeft gespeeld met Anouk, Livin’ Blues, Rinus Gerritsen en Jaap de Jonkheere.

Samen weten zij als Flight de oude sound van de Stones feilloos te benaderen. Aanvang 20.30 uur, entree € 7,50.

the others of inventionThe Others of Invention

The Others of Invention brengt zondagmiddag een middag vullend eerbetoon aan de muziek van Frank Zappa. De formatie zorgt voor een unieke en memorabele avond. Een must voor elke Zappa liefhebber en een aanrader voor iedereen die kennis wil maken met het uitgebreide oeuvre van dit icoon uit de muziekhistorie. De grondleggers Senne Bergsma en Marcel Chretien startten in 2011 deze Nederlandse Frank Zappa Tribute Band. Inmiddels bestaat The Others of Invention uit negen doorgewinterde muzikanten die dol zijn op de muziek van de Moustached Magician. 

Aanvang 15.00 uur, entree € 7,50.

-advertenties-

-goede doel-