Rolstoelvierdaagse ZoetermeerHet gaat weer gebeuren dit jaar: de jaarlijkse rolstoelvierdaagse in mei 2022. De organisatie wil van het 15e jubileum van de rolstoelvierdaagse een onvergetelijk evenement maken. Ditmaal wordt het rol- en wandelspektakel gehouden van maandag 16 t/m donderdag 19 mei 2022.


Iedereen die afhankelijk is van een rolstoel voor langere afstanden kan meedoen. Er zijn verschillende startpunten bij o.a. diverse WelThuis-locaties in Zoetermeer. Om ook dit jaar weer een succes te maken van de rolstoelvierdaagse worden nog vrijwilligers voor één of meerdere dagen gezocht om deelnemers met hun rolstoel te duwen, en begeleiders die kunnen helpen met het verkeer.


Doet u mee?

Bent u slecht ter been of afhankelijk van een rollator of rolstoel? Dan bent u van harte welkom om mee te gaan. De organisatie van de rolstoelvierdaagse kan eventueel zorgen voor een leenrolstoel en/of een vrijwilliger die de rolstoel duwt. Deelname kost € 7,-.

Maandag t/m woensdag vertrekt de rolstoelvierdaagse rond 14:00 uur vanaf verschillende locaties voor een route van ongeveer 2,5 tot 5 kilometer. Op donderdag, de laatste dag, is de wandeling later, van 17.30-18.00 uur, en ontmoeten de deelnemers de burgemeester in het Stadshart. Daarna volgt aansluitend nog een klein feestje op de locatie.

 

Geef jij een duwtje?

Om dit prachtige evenement mogelijk te maken zoekt de rolstoelvierdaagse enthousiaste vrijwilligers die op één of meerdere dagen willen helpen. Voor consumpties, medailles en goede wandelroutes wordt gezorgd, jij zorgt voor duwkracht en aandacht voor de deelnemers.
Er worden ook mensen gezocht die kunnen helpen om de groepen te begeleiden met betrekking tot het verkeer.
Help je ook mee? Bel of mail met Sandra van der Geer op T. 06 42 252 613 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Of kijk op www.paletwelzijn.nl/rolstoelvierdaagse/  voor nadere informatie, aanmelden, deelnemende locaties, starttijden en contactgegevens.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-