SOULMANIADe cultuursector mag weer open en ook JJ Music House gaat vrijdagavond 25 februari weer van start met een swingend optreden van de 10-koppige klassieke soulband Soulmania. Zaterdag zal de band Smokey Vibes voor een energiek optreden zorgen.


In een gepassioneerde show speelt Soulmania alle hits van soullegendes als Otis Redding, Aretha Franklin, Sam Cooke, Martha Reeves en Wilson Pickett. De band met haar drie vocalisten en een blazerssectie, neemt je mee in the feel & grooves van de beste soul uit de 60s en 70s. En in dit jubileumjaar van ‘The Commitments’ (de bekroonde film en soundtrack album zijn 30 jaar geleden uitgekomen) speelt Soulmania ook de bekende hits uit deze muziekfilm zoals Mustang Sally, Chain of Fools, Hard to Handle, Land of a 1.000 Dances. Aanvang 20.30 uur, entree € 7,50

Smokey Vibes

Zaterdagavond 26 februari staat de band Smokey Vibes voor zwoele, energieke, warmbloedige, zuidelijke pop/rock met een knipoog naar de jaren ’60 t/m ’90. Met invloeden vanuit verschillende stijlen: van Santana tot Creedence, van ZZ Top tot Blondie, van the Doobie Brothers tot Alannah Myles. Soms in een ingewikkeld arrangement, somt terug naar de eenvoud maar ook rechttoe-rechtaan. Maar het belangrijkste is de ‘smokey vibe’ die elk bandlid zowel individueel als met elkaar uitstraalt. Beleef het mee.
Aanvang 20.30 uur, entree € 7,50

Tickets zijn verkrijgbaar via de site www.jjmusichouse.nl 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-