D3X 5897Dorien Luijten en haar kinderen Anna-Sofia (8) en Sepp (5) kiezen regelmatig een leuke activiteit uit, trekken eropuit en vertellen ons er alles over. Deze keer gingen ze naar de Poffertjestuin.

D3X 5920Een bezoek aan De Poffertjestuin stond al een eeuwig in de planning, het kwam er gewoon niet van om er een bezoek aan te brengen. Maar toen we hoorden over de verkoop van oliebollen in combinatie met een tekenwedstrijd, iedereen weet dat wij daar altijd heel enthousiast van worden, zijn we op de fiets en de step gestapt voor een bezoek.

Vanaf een afstand ziet De Poffertjestuin er altijd heel erg gezellig uit, van dichtbij is het nog gezelliger. Er staan twee paardjes in de wei en we werden begroet door Ollie Oliebol. De kinderen hebben haar de tekeningen gegeven en ze mochten ook nog op de foto met Ollie.

Het is een idyllisch stukje gezelligheid aan de rand van Zoetermeer. De Kerstman was alweer naar huis, maar er was eigenlijk overal wat te zien. De kerstboom was prachtig versierd met klompjes, het vuurtje knetterde en de oliebollen werden vers gebakken.
De oliebollen waren heerlijk, warm, zacht en lekker. We hebben onder het afdakje gezeten, daar staan twee heerlijke banken om in weg te ploffen.

De kinderen mochten ook stokjes met marshmallows boven het vuurtje opwarmen.

Vanwege de huidige coronasituatie was niet heel de tuin open, des te meer reden om gauw weer terug te gaan als alles weer open kan.

 D3X 5913  D3X 5937

 

De Poffertjestuin

Meerpolder 27

Open van 11:00 – 14:30

Vrije Toegang.

Dorien Luijten (40 jaar) is getrouwd met Erwin en samen hebben ze 2 kinderen, Anna-Sofia (8 jaar) en Sepp (5 jaar). Dorien is fotografe bij Foto-Konijnenburg en is eigenaresse van Knopie-dopie en Puur & Lief Fotografie.
Als vrijwilligster bij Buurttuin Zoete Aarde organiseert ze veel activiteiten voor kinderen. 

 

-advertenties-

-goede doel-