Overhandiging boek PiëzologieDeelnemer Paul overhandigt het eerste exemplaar van zijn boek aan sociaal cultureel werker Milou 


Paul Tros kwam, na jarenlang thuiszitten, in april van dit jaar voor het eerst in contact met Stichting Piëzo. De afgelopen maanden schreef hij een verhalenbundel met ervaringen met de PiëzoMethodiek, ervaringen van hemzelf en van andere mensen die hij tegenkwam.


Tijdens zijn kennismakingsgesprek met sociaal cultureel werker Milou van Loenen kwam al snel de vraag op wat hij leuk vond om te doen. Met het antwoord, wandelen en verhaaltjes schrijven, kon Milou wel wat en zij stimuleerde hem om zijn verhalen op te schrijven.

Nu, ruim zes maanden later, heeft Paul al zoveel positieve ervaringen dat hij zijn enthousiasme en schrijftalent heeft omgezet in een boek met de pakkende titel: Piëzologie. Dit betekent zoveel als het verbeteren van je positieve gezondheid in combinatie met de PiëzoMethodiek.
Paul deelt in dit boek, naast zijn eigen verhaal, ook de verhalen van andere deelnemers die hij bij Piëzo ontmoet heeft. Paul heeft ook zelf de illustraties in het boek verzorgd.Ook nieuwsgierig geworden naar dit boek of zin om je eigen talenten te komen ontwikkelen? Neem voor meer informatie contact op met Milou van Loenen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-11715238.


Fotograaf: Stichting Piëzo

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-