foute kersttruidag klimboomDe medewerkers van het kinderdagverblijf van IKC Klimboom in Buytenwegh hebben samen een kerstclip opgenomen om zieke kinderen te steunen. Woensdag was het ‘Foute Kersttruiendag’ op school en ging de clip in première.

Nancy van Iersel, van het kinderdagverblijf De Drie Ballonnen op de Klimboom nam het inititaief voor de actie. “Hoe fijn is het als je kind gewoon gezond is en lekker kan buiten spelen. En rennen en klimmen en klauteren, en hoe anders is het voor de kinderen die in het kinderziekenhuis liggen voor langdurig herstel, terugkomende behandelingen, chronische aandoeningen en noem het maar op. Wij van ikc Klimboom staan daar graag bij stil en hebben om iedereen een beetje op te vrolijken een kerstclip gemaakt in samenwerking met de stichting vrienden van Sophia. Kijk hem alstublieft helemaal af want aan 't eind staat een belangrijke boodschap!”

Door een lichtje te kopen kun je de actie steunen en meebouwen aan het kinderthorax centrum ‘fit en fun’ waar de kinderen met hart, long en luchtwegproblemen hopelijk straks lekker kunnen bewegen en spelenderwijs hun immuunsysteem kunnen versterken onder goede begeleiding. Nancy: “Zo kunnen de kinderen weer een beetje fitter worden en het allerbelangrijkste: veel plezier maken!”De site waar je kunt doneren is https://www.lichtjessophia.nl/doneren.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-