nachtbrakersHet programma ‘Nachtdieren’ (NPO 3, BNNVARA) met Raven van Dorst gaat op zoek naar mensen die in de nacht wakker zijn. Elke aflevering concentreert zich op een stad of bepaald gebied van Nederland en voor Zoetermeer zijn zij op zoek naar de ‘Nachtbrakers’ van onze stad.

Het programma laat hierin een breed spectrum aan mensen zien waarbij de focus wat betreft ontmoetingen niet altijd ligt op het uitgaanspubliek, maar juist in het vertellen van de andere verhalen van de nacht. Raven van Dorst legt de mysteries van de nacht vast: wie willen, of kunnen niet slapen? De meeste ontmoetingen zijn spontaan, maar zij willen de parels niet missen. De draainachten staan gepland van 17 t/m 20 januari.

Ben jij een nachtdier of ken je iemand? Laat het weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv Nachtdieren Zoetermeer in het onderwerp.

Wie weet komt Raven wel even langs in het holst van de nacht.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-