Lisanne van oosterhoudLisanne van Oosterhoud is genomineerd voor de Duurzame Jongeren Top 100 van 2021 van Nederland. Zij dankt deze nominatie onder andere aan haar inzet als ambassadeur van World Food Forum en als mede-oprichtster van Green Impact Network in Zoetermeer. 

Op de website van DuurSamen Zoetermeer verwoordt zij haar inzet voor duurzaamheid als volgt: “Te lang zijn we al bezig met korte termijn doelen en handelen uit voorzichtigheid, terwijl alsmaar blijkt dat er meer moet gebeuren dan enkel praten over interessante plannen. Het is tijd voor wat meer actie, door het leggen van verbindingen, door samenwerken en het verenigen van de energie van Zoetermeerders.”

Eind april heeft zij met twee anderen Green Impact Network opgezet. Dit netwerk wil jongeren tussen 18 en 35 jaar een actieve rol geven in vergroening van Zoetermeer. Zo is er ter gelegenheid van Green Impact Day op 27 juni ’s avonds een Groene Mars van de Hof van Seghwaert naar De Zoete Aarde in Zoetermeer.

Lisanne is 24 jaar, woont in Bleiswijk, heeft op het Erasmus College gezeten en werkt momenteel bij FME, onderdeel Agrofood.

 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-