sh stadstheater 2Vanaf zaterdag 5 juni mag het Stadstheater de deuren weer openen voor maximaal 50 bezoekers. De eerste voorstelling die op de planken komt is het Koffieconcert van Nikola Meeuwsen, een jong opvallend pianotalenten in Nederland met een voorkeur voor klassiek.


Nu het theater weer open mag, zijn de medewerkers achter de schermen hard bezig om ook in dit huidige theaterseizoen nog een paar verrassende voorstellingen te plannen. In ieder kunnen mensen zondag 6 juni weer genieten van een live koffieconcert op piano van Nikola Meeuwsen.
De zomerprogrammering is nog niet helemaal af, maar ieder weekend is het mogelijk om een voorstelling te bezoeken, zo belooft het Stadstheater.
Op de website van het Stadstheater staat een overzicht met alle voorstellingen die zijn verplaatst of niet door konden gaan door de coronamaatregelen.


Theaterseizoen 21/22

De voorstellingen van komend seizoen zijn vanaf uiterlijk 23 juni via de website te bekijken. De verkoop start voor CLUB-members ook op die dag, StadstheaterVrienden kunnen donderdag 24 juni hun kaarten kopen en vanaf vrijdag 25 juni gaan de kaarten in de vrije verkoop.

Ieder weekend is het mogelijk om een voorstelling te bezoeken. Waan je in tropische sferen met cabaret duo De Fransse Eijkel en hun voorstelling SUBTROPIQUE. Of lach alle zorgen weg bij het Comedy Café en cabaretier Steven Brunswijk. Geniet van de muziek van Lenny Kuhr en Maat Saxofoonkwartet. Gedurende de zomermaanden staat er in restaurant STAGE kitchen & café iedere week een vakantieland centraal.

Het theater ontvangt maximaal 50 bezoekers per voorstelling, dit betekent dat het niet noodzakelijk is om een toegangstest te doen voor het theaterbezoek.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-