ScootmobielDe gemeente heeft een contract afgesloten met twee nieuwe partijen voor het leveren en onderhouden van de Wmo-hulpmiddelen, zoals rolstoelen en scootmobielen. RevaSolutions B.V en Medipoint WMO B.V. zullen per 1 april dit jaar de hulpmiddelen voor Zoetermeerders gaan verzorgen.

Nadat in maart 2020 het Hulpmiddelencentrum failliet ging, moest de gemeente in allerijl op zoek naar een nieuwe leverancier. Na een aanbesteding, waarbij gekeken werd naar kwaliteit en prijs, kwamen RevaSolutions en Medipoint als beste uit de bus. Mocht één van de twee de verplichtingen toch niet na kunnen komen, dan komt de nummer 3 op de lijst, Meyra Retail & Services B.V., in beeld om bij te springen.

RevaSolutions heeft nu al een tijdelijk contract met de gemeente Zoetermeer voor de dienstverlening van de hulpmiddelen, zij blijven dit doen totdat het nieuwe contract in gaat. De twee partijen zullen gaan zorgen voor zowel levering als onderhoud van de hulpmiddelen. Het gaat hierbij om hulpmiddelen zoals rolstoelen en scootmobielen.


Inwoners die gebruik maken van een Wmo-hulpmiddel worden per brief geïnformeerd over het nieuwe contract. Iedereen houdt voorlopig zijn/haar vertrouwde hulpmiddel, deze worden overgenomen door de twee leveranciers.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-