logoLHNKennelijk wordt er nog steeds naar mogelijkheden gezocht, komt er opnieuw een nieuw of een aangepast bestemmingsplan en plegen onafhankelijke bureaus nog steeds onderzoek. Nawijn (fractievoorzitter LHN): “Hoe lang moet dit nu nog duren? We zijn nu jaren verder na twee te betreuren slachtoffers en een nog veel groter aantal ongevallen. Het college is kennelijk niet in staat om met een oplossing naar de gemeenteraad te komen. De LHN vindt dat onbegrijpelijk”.

De problemen kunnen niet liggen in grond die al dan niet eigendom van de gemeente is, de status van de bestemmingsplannen, de mogelijkheden om een oplossing te vinden of “omdat het allemaal erg complex is”. Misschien is het de hoogte van de nodige investering, in het voordeligste geval naar de LHN heeft begrepen zo’n 8 miljoen euro.

De LHN vindt dat het gedoe rondom een zo belangrijk aspect als verkeersveiligheid nu afgelopen moet zijn en dat er, in nauw overleg met Nutricia en Haaglanden, snel een oplossing moet komen. Wat de LHN betreft liefst met een ontsluiting naar de A12. Hoe hoog de rekening uitvalt is een zaak van de raad om zich over uit te spreken.

-advertenties-

-goede doel-