hip hopEen spectaculaire battle tussen het Erasmus College, het mbo Rijnland en het ONC Clauslaan. Wie zet er tijdens de finals de gaafste performance neer en wint het Urban Culture Event? Kom kijken op 10 juni van 12.00 tot 16.00 uur bij Park Palenstein in Zoetermeer.

Het Urban Culture Event is een nieuw scholenproject voor het voortgezet onderwijs en mbo in Zoetermeer. Tijdens dit project volgden leerlingen verschillende workshops: Breakdance, Graffiti Art, RAP en Streetdance. Tijdens de ‘kick-off’ kregen de leerlingen al een voorproefje van deze workshops. Smaakte dat naar meer? Dan konden leerlingen zich aanmelden voor de ‘bootcamps’: in een reeks van 5 workshops werken de leerlingen toe naar een spectaculaire eindpresentatie. Tijdens de ‘finals’ nemen de scholen het tegen elkaar op en barst the battle los: welke school wint en wordt de winnaar van het Urban Culture Event 2023?

Het Urban Culture Event is een samenwerking tussen CKC & partners en Styles Company en wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Zoetermeer.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-