20220528 31604De mini-markt Zoet op Zaterdag in Buurttuin De Zoete Aarde maakt er een mooie zomer van. Vier maal bruist de tuin deze zomer van gezelligheid en creativiteit met lekkere hapjes, gezellige muziek en mooie, eerlijke producten.


 20220528 31609 De eerste Zoet op Zaterdag is dit jaar op zaterdag 3 juni, de volgende edities zullen zijn op 1 juli, 5 augustus en 2 september.
Veel mensen en organisaties werken samen in de buurttuin om elke keer een feestje te maken van de mini-markt. Zo kunnen kinderen elke editie knutselen aan de Zoete Tafel. LoveOLot heeft een kraam met prachtige handgemaakte producten, gemaakt van draagdoeken. Martine vult haar kraam met wollen schapen en engeltjes. Tantelief zal er zijn met handgemaakte sieraden en kimono's en ook zijn er handgeschilderde ansichtkaarten te koop.


Aan de Zoete Tafel kun je glazen potjes versieren of een workshop tekenen volgen van Sacha van Vlaardingen. Kitty Legtenberg zal een verhaal vertellen. Ook zullen er verschillende lekkernijen te koop zijn en natuurlijk een kopje koffie of thee.

Buurttuin Zoete Aarde, De Leyens, Broekwegzijde 195

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-