Foto Fotoclub LamarFotoclub Lamar, bestaande uit 5 amateurfotografen, exposeert tot 1 augustus 2023 op de Veranda, eerste etage WelThuis Vivaldi aan de Brechtzijde 45. De fotografen vinden bijna alle vormen van fotografie interessant, maar eenieder heeft zo zijn voorkeuren. In de expositie zie je dit terug.

De 5 gepassioneerde leden komen eens per 14 dagen bij elkaar om hun opdrachten/thema’s te bespreken. De foto’s worden kritisch bekeken en besproken. “Plezier in fotografie is voor ons heel belangrijk. Met elkaar vinden wij een eigen stijl in fotografie en ontwikkelen wij ons steeds verder. Wij gaan daarom ook gezamenlijk op pad met een thema als doel. Wij laten ons inspireren door een Museumbezoek waar bekende of minder bekende fotografen exposeren. Wij maken bv een fotoreis naar de Opaalkust of bezoeken een stad voor straatfotografie of architectuur.” 

De door de Kunstcommissie Palet Welzijn georganiseerde expositie is gratis toegankelijk voor geïnteresseerde bezoekers. De dagelijkse openingstijden zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur. Alle foto’s zijn te koop. Informatie hierover is op de locatie voorhanden. De Zoetermeerse Fotoclub Lamar exposeert regelmatig en is benaderbaar om exposities te verzorgen.

De fotoclub is een besloten club en lid van de Nederlandse fotobond.

Voor meer informatie zie www.fotoclublamar.nl

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-