Foto UNESCO Denemarken

Alfrink leerlingen in Denemarken

Foto Greenteam WenenDeze week en de afgelopen weken stonden in het teken van reizen op het Alfrink College. Het Alfrink is een UNESCO school en vindt internationalisering belangrijk. De leerlingen kijken over hun grenzen en leren zo meer over andere culturen.

De tweede klassen van het tweetalige deel van de school maakten in de week voor de meivakantie en de week erna reizen naar verschillende plekken in Duitsland en Denemarken voor een uitwisselingsproject. Eerder dit schooljaar hadden de Alfrink leerlingen de Denen en Duitsers al op bezoek gehad.

Het UNESCO team van de school ging op reis naar Kopenhagen om daar samenwerkingsprojecten op te zetten met andere UNESCO scholen. In de meivakantie ging het Greenteam van het Alfrink College naar de Internationale school in Wenen om daar mee te werken in een groot project over duurzaamheid en inspiratie op te doen hun eigen school duurzamer te maken. Daarnaast maakten leerlingen van de derde klas een reis naar Aken voor het vak Duits en ging de tweetalige drie havo klas op reis naar Engeland.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-