In de tweede week van de meivakantie kunnen kinderen weer een hele week terecht in het Silverdome bij Rico's Spring Spektakel. Elke dag springen, klauteren, dansen en natuurlijk lekker eten en drinken. Van 30 april tot en met 5 mei 2023 wordt de Arena omgetoverd tot een speelparadijs met tientallen springkussens. 

A3 SPR Poster 2023 copyHet Spring Spektakel is een initiatief in samenwerking met Gaaf Verhuur en SilverDome en het grootste indoor springkussen evenement dat wordt gehouden in Zuid-Holland. Dit jaar is alweer de vierde indoor editie bij SilverDome Zoetermeer en deze keer kunnen bezoekers uitsluitend via drie verschillende tijdsloten een ticket reserveren. Zo kunnen er meer kinderen worden verwelkomd zonder dat het speelplezier verloren gaat. Kinderen kunnen op de volgende momenten gezellig komen spelen van 10.00 - 13.00 / 12.00 - 15.00 / 14.00 - 17.00 uur.

Rico pakt uit met extra entertainment

Het doel is vermaak voor alle kinderen van 1 tot en met 12 jaar én onbezorgd genieten voor de ouders/verzorgers. Naast dat iedereen zich uiteraard kan uitleven en vermaken op allerlei soorten springtoestellen, zal Rico er deze editie een echt feestje van maken. Er zullen onder andere verschillende TV-karakters op bezoek komen voor een 'meet & greet', zondag 30 april treedt de enige echte Sweet April op met allerlei leuke liedjes van o.a. K3 en zullen de overige dagen Loek & Lia alle kinderen verrassen met hun grappige goochelacts. Naast het springen kan je ook terecht bij de schminkkraam en is er een exclusieve peuterzone voor alle kleintjes.

Van al dat springen krijg je natuurlijk trek, maar geen zorgen in de Amerikaanse Sportsbar Hotwings kan je terecht voor een Rico Menu en allerlei snacks. Ook dit jaar wordt de winkel weer omgetoverd tot een snoepwinkel met o.a. popcorn en suikerspin en kan men in de hal ook heerlijke poffertjes bestellen. 

De tickets voor kinderen van 1 t/m 12 jaar zijn voor €9,95 verkrijgbaar en per volwassene/begeleider betaalt men €4,50 incl. één koffie/thee consumptie. Kinderen tot 1 jaar hebben gratis entree. Korting is er voor bezoekers met een Zoetermeerpas. Tickets zijn online te bestellen via http://www.spring-spektakel.nl/ of aan de deur verkrijgbaar.

 springkussen festival 10  Springkussen festival3 Springkussen festival4 

 

Alle leuke vakantie activiteiten vind je ook op onze vakantie agenda! vakantie-agenda

-advertenties-

-goede doel-