ZM geannuleerdDe eerste editie van Zoetermeer Live, die gepland stond voor 22 april, is door de organisatie geannuleerd. Het is niet gelukt om genoeg kaarten te verkopen om zowel de zaalhuur van de Silverdome als de optredende artiesten te kunnen betalen.

Het idee was om van Zoetermeer Live een jaarlijks terugkerend evenement te maken, met als hoofddoel een donatie aan het Prinses Beatrix Spierfonds om meer onderzoek naar de spierziekte Myotone Dystrofie mogelijk te maken, een zeldzame erfelijke ziekte. Kenmerken zijn het vertraagd ontspannen van aangespannen spieren (myotonie) en een langzaam toenemende spierzwakte (dystrofie). Behalve de spieren kunnen ook andere organen klachten geven, bovendien kan er sprake zijn van futloosheid, een verhoogde behoefte aan slaap en bij kinderen van leer- en gedragsproblemen.

Ondanks het niet doorgaan van de eerste editie van Zoetermeer Live heeft de organisatie dankzij de sponsors toch een bedrag van 1000 euro kunnen doneren aan het Spierfonds. De organisatie hoopt volgend jaar alsnog de eerste editie van Zoetermeer Live te kunnen brengen.

Iedereen die al een ticket had gekocht is inmiddels via de mail op de hoogte gebracht van de annulering en krijgt automatisch vóór 30 april zijn of haar geld teruggestort op de bankrekening. Mocht u geen mail hebben ontvangen, check dan even uw spam-box.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

-advertenties-

-goede doel-