Ronald de JongRonald de Jong neemt na ruim dertig jaar afscheid als cantor-organist van de Protestantse Wijkgemeente Oude Kerk omdat hij op 1 mei 2023 met pensioen gaat, met een concert en receptie op zaterdag 22 april 2023 in de Oude Kerk.

Om dit afscheid luister bij te zetten organiseren de Protestantse Wijkgemeente Oude Kerk en de Stichting Oude Kerk Zoetermeer dit concert en deze receptie als een hommage aan een veelzijdig kunstenaar. Niet alleen als musicus op het orgel, de piano en het klavecimbel, maar ook als beeldend kunstenaar. Er is ook een expositie van zijn schilderijen en 'digital art' achter in de kerkzaal. Deze expositie zal tot half mei te bezichtigen zijn op woensdagen, vrijdagen en zaterdagen tijdens speciale openingstijden.

Ronald zal zijn huidige werkzaamheden voor de Stichting Oude Kerk Zoetermeer overigens voortzetten na zijn pensionering. Dit als muzikaal adviseur, concertgever, contactpersoon voor de musici en presentator van de concerten.

Programma

13.30 - 14.00 uur
Inloop en bezichtiging expositie

14.00 - 15.30 uur
Concert met muziek uitgevoerd door Ronald de Jong (orgel & vleugel) en met medewerking van Deborah Thoen-de Jong (viool), afgewisseld door enkele korte toespraken.
15.30 - 17.00 uur
Receptie met hapje en drankje in De Herberg (aanbouw aan de kerk)

Wil je deze speciale gelegenheid bijwonen dan wel even aanmelden en reserveren via www.herbergoudekerk.nl

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-