2023 04 02 Kinderactiviteit fotoDe lente start in de Hof van Seghwaert met heel veel activiteiten. Zondag 2 april maakt de tuin een eind aan de winterslaap met een lentedag vol optredens en activiteiten. De tuin is voor bezoekers open van 13.00-16.00 uur.

Tuinkoor Zoete Aarde verzorgt op zondag 2 april een cultureel optreden met liedjes die passen bij de natuur. Het koor treedt op tussen 14.30 en 15.30 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.


Kinderactiviteit

Het thema van de kinderactiviteit deze maand is natuurlijk de Lente. De start is om 14.00 uur met de Boekfiets, daarna wordt er geknutseld en kunnen kinderen natuurlijk lekker spelen in de Hof. De middag is voor kinderen van ca. 3-8 jaar. Ook het zwerfboekenstation staat weer klaar. Er zijn geen kosten aan verbonden. De kinderen hoeven niet aangemeld te worden. Terwijl de kinderen heerlijk spelen, is er gelegenheid door de Hof van Seghwaert te wandelen, het winkeltje met producten uit eigen tuin te bezoeken of lekker een kopje koffie/thee te drinken op het terras.


Workshop Lunch met zelf geplukte Wilde Kruiden

Wilde kruiden expert Winny Koelé en Anja Hermanus-Schröder van 'Cooking for Life' organiseren 2 april een workshop in de Hof. In deze workshop leert Winny je eerst allerlei eetbare wilde kruiden te vinden en te verzamelen. Aansluitend wordt onder begeleiding van Anja een heerlijke, puur plantaardige 3 gangen-lunch gemaakt. Er staat een lente-soep op het menu, heerlijk brood met een wilde kruiden smeersel, een salade met kruiden uit het veld en ook een verrassend dessertje. Daarbij wordt een heerlijke Wilde Kruidenthee gedronken.
Aanmelden kan bij Anja via https://www.cookingforlife.nl/product/workshop-lunch-met-zelf-geplukte-wilde-kruiden/ of bij Winny via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Tijdstip van de workshop is tussen 10.30-13.30 uur. De kosten bedragen € 35 per persoon. Er is ruimte voor minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers.
De Hof van Seghwaert ligt aan de parkeerplaats van Gaardedreef 169, 2723 AZ. Deze ingang ligt op 2 minuten wandelen van Randstailhalte Seghwaert.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-