inzetVanaf 1 mei start inZet, een nieuw samenwerkingsverband voor zorg en welzijn in Zoetermeer. inZet is een samenwerkingsverband tussen negen zorg- en welzijnsaanbieders in Zoetermeer, voor alle hulpvragen over ondersteuning, welzijn of opvoeden.

Zoetermeerse professionals, ervaringsdeskundigen en vele vrijwilligers werken in deze nieuwe samenstelling nauw samen. Inwoners krijgen met inZet sneller contact met de juiste zorginstelling die hen verder kan helpen. inZet is heel breed omdat het netwerk bestaat uit organisaties op het gebied van zorg, onderwijs, veiligheid, sport, cultuur, groen, armoedebestrijding, vrijwilligersorganisaties, ondernemers, geloofsgemeenschappen en wijkverenigingen. inZet is de centrale ingang en aanspreekpunt voor antwoord en oplossingen op alle hulp- en ondersteuningsvragen.

Er worden ook trainingen georganiseerd, nu vooral online, maar later ook op de 6 inlooplocaties in de wijken.

inZet is een samenwerkingsverband van Fonteynenburg, impegno, Kwadraad Maatschappelijk Werk, LIMOR, MEE Zuid-Holland-Noord, Palet Welzijn, Stichting Piƫzo, Vierstroom Zorg Thuis en WMO Maatwerk.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-