politielogo op auto 1Twee mannen en een vrouw klopte op de deur van een woning aan de Tankenberg in Meerzicht. De bewoonster deed open en werd meteen overvallen. Niet veel later zijn zij er met een geldbedrag vandoor gegaan. De politie zoekt getuigen en geeft een signalement.

De vrouw werd op maandag 27 augustus tussen 13:30 en 13:50 uur slachtoffer van een woningoverval. Drie onbekenden stalen met geweld geld uit haar woning. Bij deze overval is zij licht gewond geraakt. Inmiddels heeft het slachtoffer aangifte gedaan en is de politie op zoek naar getuigen van deze overval.

Signalementen:

De drie verdachten droegen (deels) gezichtsbedekking. De vrouw was licht getint, 18 à 23 jaar oud, 1.60 meter lang met zwart haar in een scheiding en in een staart. Ze droeg een zwart leren jas en een zwarte broek.
Een man was 1.75 à 1.80 meter lang, droeg een dikke, donkere winterjas en een donker hoofddeksel. Van de tweede mannelijke verdachte is geen signalement bekend.

 

Iets gezien of gehoord?

De districtsrecherche van team Zoetermeer zoekt getuigen van de overval. Hebt u op maandag 27 augustus verdachten bij de woning gezien? Of hebt u andere informatie die rechercheurs kan helpen in het onderzoek? Bel dan met 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

-advertenties-

-goede doel-